КРЪСТ Пакет от 10 процедури ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ на зона КРЪСТ - ЖЕНИ

300,00 лв. 180,00 лв.

Нежеланото окосмяване по тялото винаги е бил кошмарът на жените. Нежната половина от населението, за да бъде с наистина гладка и красива кожа, се подлага на невероятни процедури, за да се отърве от космите.

Във войната с тях са позволени всички средства – самобръсначки, кола маска, епилатор и какво ли още не.

 

От няколко години насам обаче все по-силно навлизат фото и лазерната епилация.

Те са стъпка в развитието на естетичната индустрия и обещават да елиминират цялото окосмяване в третираните с тях зони.

И за двете техники се изискват специална апаратура и подготовка от страна на извършващия манипулацията.

Но докато фотоепилацията е по-евтина и почти всеки козметичен салон има закупен уред и предлага услугата, то с лазерът нещата стоят по по-различен начин.

 

Това, което трябва да знаете преди да отидете на лазерна епилация е, че е нужно космите да не бъдат махани от корен поне три-четири седмици преди това. Всъщност, колкото по-силен е косъмът или гъсто окосмяването, толкова по-задоволителен е резултатът след няколко процедури.

И да, няма как нещата да се случат с магическа пръчка след едно-две посещения, медицината още не е стигнала до това ниво.

Нужни са минимум 6 процедури, за да се премахне окосмяванете и ефектът да се задържи за дълго време.

Преди да отидете на лазерна епилация, космите трябва да са обръснати ден преди терапията.

Бенките в зоната, която подлагате на обезкосмяване, не се третират. Лъчът минава около, но в никакъв случай над тях. 

Не се минава и върху татуировки - те също се заобикалят.

За да се подложите на процедурата е важно да не сте бременна, кърмеща, да нямате кожни алергии и заболявания, да не сте се излагали на слънце 7 дни преди и 7 дни след терапията, както и да не сте в цикъл, ако ще третирате зона интим.

 

Що се отнася до въпроса, който всеки го вълнува – боли ли, то гарантираме, че няма да изпитвате болка по време на терапията. Разполагаме с последно поколение лазер с ТРИ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНАТА и перфектно охлаждане, което предотвратява неприятните усещания и гарантира максимални резултати, както при тъмни, така и при светли и тънки косми, като позволява третиране през цялата година - Trine Laser!

755nm АЛЕКСАНДРИТ - Дължина на вълната, позволяваща по-добра абсорбация на енергията! Специално за руси и тънки косми.

808nm ДИОДЕН - Диоден лазер, подходящ за почти всеки тип кожа и косъм. 

1064nm ND YAG - Подходящ за по-тъмни типове кожа и най-вече за зони като интим и подмишници.

 

При лазерната епилация процедурите трябва да са на 30-40 дни при зона лице, 45-60 дни за горна част на тялото и 60-90 дни за зона крака. Когато се извършва лазерна епилация на особено нежни места – като лице, ще ви бъде препоръчан специален слънцезащитен крем.

 

Ако извършите пълния курс на препоръчаните за вас процедури, то може да очаквате космите да станат първо много слаби, лесно да падат сами, да се забави доста растежът им и постепенно да се разредят до толкова, че почти да изчезнат. Няма технология , която да премахне 100% от окосмяването завинаги. Максималният ефект, който може да се постигне е редуциране на окосмяването до 90% за период до 10-12 години.

Това, което трябва да търсите във всеки център за лазерна епилация е адекватно отношение и отговорност към клиента.

 

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ПАКЕТИ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ:

*Пълната сума за закупен пакет лазерна епилация може да бъде възстановена изцяло в рамките на 14 работни дни след закупуването на пакета, ако той не е използван.

*В рамките на 14 работни дни след закупуване на пакет лазерна епилация и в случай на използвана процедура, се възстановява отстатъчната стойност, като се приспадне редовната цена на използваната процедура, извън промоция.

*При закупуване на пакет клиента е запознат и се съгласява с общите условия.

*Пакетите нямат давност - могат да бъдат използвани, когато клиента прецени.

*Поради натовареният ни график, молим да записвате часовете си поне 2 седмици по-рано.

*След изтичането на 14 дневният срок не се възстановяват суми за пакети и услуги. Със закупуването на нашите пакети и услуги декларирате, че сте запознати и приемате общите ни условия.

 

ЦЕНА ЗА ЕДИНИЧНА ПРОЦЕДУРА - 50 ЛВ.

 

Подобни продукти