Често задавани въпроси (FAQ)

Какво трябва да знаем, преди да стартираме с лазерната епилация?

Това, което трябва да знаете преди да отидете на лазерна епилация е, че е нужно космите да не бъдат махани от корен поне три-четири седмици преди това. Всъщност, колкото по-силен е косъмът или гъсто окосмяването, толкова по-задоволителен е резултатът след няколко процедури.

И да, няма как нещата да се случат с магическа пръчка след едно-две посещения, медицината още не е стигнала до това ниво.

Нужни са средно 6-9 процедури, за да се премахне окосмяванете и ефектът да се задържи за дълго време.

Преди да отидете на лазерна епилация, космите трябва да са обръснати ден преди терапията. Бенките в зоната, която подлагате на обезкосмяване, не се третират. Лъчът минава около, но в никакъв случай над тях.

Не се минава и върху татуировки - те също се заобикалят.

За да се подложите на процедурата е важно да не сте бременна, кърмеща, да нямате кожни алергии и заболявания, да не сте се излагали на слънце 7 дни преди и 7 дни след терапията, както и да не сте в цикъл, ако ще третирате зона интим.  

Що се отнася до въпроса, който всеки го вълнува – боли ли, то гарантираме, че няма да изпитвате болка по време на терапията. ALCAZAR STUDIO разполага с ДВА лазера - TRINE LASER  с ТРИ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНАТА  и ZION LASER by MEDPRO, с перфектно охлаждане, което предотвратява неприятните усещания и гарантира максимални резултати, като позволява третиране през цялата година. 

При лазерната епилация процедурите трябва да са на не по-малко от 30 дни за зона лице, 45-60 дни за горна част на тялото и 60-90 дни за зона крака. Когато се извършва лазерна епилация на особено нежни места – като лице, ще ви бъде препоръчан специален слънцезащитен крем.

Ако извършите пълния курс на препоръчаните за вас процедури, то може да очаквате космите да станат първо много слаби, лесно да падат сами, да се забави доста растежът им и постепенно да се разредят до толкова, че почти да изчезнат. Няма технология , която да премахне 100% от окосмяването завинаги. Максималният ефект, който може да се постигне е редуциране на окосмяването до 90% за период до 10-12 години. 

С каква апаратура работим?

▶️При нас ще намериш ⚡️СУПЕР⚡️ мощният лазер с 3 дължини - Trine Laser by MedPro, както и ⚡️ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ⚡️ в лазерната епилация - Zion Laser by MedPro :
 
⭐️Последно поколение лазерни системи ❗️
⭐️Имаме извършени над 30,000 процедури лазерна епилация ❗️
⭐️Безупречни резултати ❗️
⭐️Видим резултат, още след първа процедура ❗️
⭐️Без болка ❗️
⭐️Супер бързо и качествено извършване на процедурите ❗️
⭐️Ефективност , дори при светли и тънки косми ❗️
⭐️Подходящ за всички сезони ❗️
⭐️Напълно безопасен ❗️
⭐️Подходящ за кожи с тен ❗️
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас