Често задавани въпроси (FAQ)

Какво трябва да знаем, преди да стартираме с лазерната епилация?

Това, което трябва да знаете преди да отидете на лазерна епилация е, че е нужно космите да не бъдат махани от корен поне три-четири седмици преди това. Всъщност, колкото по-силен е косъмът или гъсто окосмяването, толкова по-задоволителен е резултатът след няколко процедури.

И да, няма как нещата да се случат с магическа пръчка след едно-две посещения, медицината още не е стигнала до това ниво.

Нужни са средно 6-9 процедури, за да се премахне окосмяванете и ефектът да се задържи за дълго време.

Преди да отидете на лазерна епилация, космите трябва да са обръснати ден преди терапията. Бенките в зоната, която подлагате на обезкосмяване, не се третират. Лъчът минава около, но в никакъв случай над тях.

Не се минава и върху татуировки - те също се заобикалят.

За да се подложите на процедурата е важно да не сте бременна, кърмеща, да нямате кожни алергии и заболявания, да не сте се излагали на слънце 7 дни преди и 7 дни след терапията, както и да не сте в цикъл, ако ще третирате зона интим.  

Що се отнася до въпроса, който всеки го вълнува – боли ли, то гарантираме, че няма да изпитвате болка по време на терапията. ALCAZAR STUDIO разполага с ДВА лазера - TRINE LASER  с ТРИ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНАТА  и ZION LASER by MEDPRO, с перфектно охлаждане, което предотвратява неприятните усещания и гарантира максимални резултати, като позволява третиране през цялата година. 

При лазерната епилация процедурите трябва да са на не по-малко от 30 дни за зона лице, 45-60 дни за горна част на тялото и 60-90 дни за зона крака. Цяло тяло се извършва на приблизително 60 дни, като по този начин ще обхванем максимално голям % косми в активна фаза на растеж на съответните зони. Когато се извършва лазерна епилация на особено нежни места – като лице, ще ви бъде препоръчан специален слънцезащитен крем.

*Неспазване на препоръчителните интервали между процедурите ще намали ефекта от тях! 

*При неспазване на интервалите се пропуска активна фаза на растеж на косъма, като тази фаза ще бъде активна отново след 7-8 месеца!

Ако извършите пълния курс на препоръчаните за вас процедури, то може да очаквате космите да станат първо много слаби, лесно да падат сами, да се забави доста растежът им и постепенно да се разредят до толкова, че почти да изчезнат. Няма технология , която да премахне 100% от окосмяването завинаги. Максималният ефект, който може да се постигне е редуциране на окосмяването до 90% за период до 10-12 години. 

С каква апаратура работим?

▶️При нас ще намериш ⚡️СУПЕР⚡️ мощният лазер с 3 дължини - Trine Laser by MedPro, както и ⚡️ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ⚡️ в лазерната епилация - Zion Laser by MedPro :
 
⭐️Последно поколение лазерни системи ❗️
⭐️Имаме извършени над 30,000 процедури лазерна епилация ❗️
⭐️Безупречни резултати ❗️
⭐️Видим резултат, още след първа процедура ❗️
⭐️Без болка ❗️
⭐️Супер бързо и качествено извършване на процедурите ❗️
⭐️Ефективност , дори при светли и тънки косми ❗️
⭐️Подходящ за всички сезони ❗️
⭐️Напълно безопасен ❗️
⭐️Подходящ за кожи с тен ❗️
Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас